Ik ben beeldend kunstenaar sinds de jaren 90. Mijn werk bestaat uit twee facetten: het project 'getekend dagboek' waarin ik sinds 1997 elke dag teken over mijn dagelijks leven en daarnaast mijn textiel werk.

Ik maak eigenlijk gewoon wat ik zelf leuk of mooi vind of de moeite waard om in textiel vast te leggen. Liefst met iets van humor erin. Ik werk vaak aan diverse 'series' naast elkaar. Ik ben zelf altijd weer zo enthousiast als ik ergens aan bezig ben of bedenk, dat ik niet kan stoppen.

De onderwerpen komen altijd zomaar op mijn pad, zoals bijvoorbeeld in 2018 letterlijk bij de serie over de rozen in mijn tuin, Ik liep te genieten van mijn tuin en fotos te maken, et voila! Een nieuw onderwerp was daar.

Verder maak ik bijna altijd "portretten" van vrouwen of (delen van) vrouwenlichamen, omdat ik vrouwen gewoon mooi vind. Op een gegeven moment ben ik gefascineerd geraakt door zingende vrouwen en met die serie ben ik nog steeds bezig.

Daarnaast gebruik ik regelmatig autobiografische onderwerpen, bij de taferelen uit mijn dagboek is dat duidelijk natuurlijk, maar ook in ander werk.